Наказание от четири години лишаване от свобода“ при първоначален строг“ режим ще

...
Наказание от четири години лишаване от свобода“ при първоначален строг“ режим ще
Коментари Харесай

4 години затвор за мъж, пребил и ограбил възрастни хора

Наказание от четири години „ отнемане от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим ще изтърпи 30-годишен мъж, направил грабеж спрямо възрастни хора в мъглижкото село Ветрен.

Това оповестиха от Окръжния съд в Стара Загора, който е одобрил съглашение, подписано сред подсъдимия, Окръжната прокуратура и бранителя му. 

На 10 октомври 2022 година той е отишъл до къща, където живеели мъж на 71 години и жена на 69 години. Проникнал в дома през прозореца на банята, до момента в който двамата спели. Нанесъл им множество удари по главите и телата със стол и упорствал да му предадат наличните си пари.

Пострадалите декларирали, че нямат пари, след което извършителят нанесъл междинна телесна щета на възрастни мъж, изразяваща се в пострадване, което прониква в черепната празнина. Той е взел мобилните им телефони и избягал. 

Съдът е взел под внимание, че грабежът е осъществен отнего в изпитателния период по предишно негово наказание за същото по тип незаконно действие. Съдът е постановил подсъдимият да изтърпи настрана при първичен „ непоколебим “ режим и отсроченото наказване в размер на две години " отнемане от независимост ". Одобреното съглашение има последици на влезнала в действие присъда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР